El 12 de desembre, acte de presentació del Pacte local pel dret a decidir

El dijous, 12 de desembre, fem la presentació oficial del Pacte local pel dret a decidir. L’acte es farà a les 8 del vespre, a l’auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antigues Caixes Catalanes (c. d’en Font, 25. Sabadell)

Cartell de l'acte de presentació del Pacte local pel dret a decidir

Cartell de l’acte de presentació del Pacte local pel dret a decidir

L’acte tindrà una durada màxima d’una hora i comptarà amb la participació de Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, i de Montserrat Nebrera. També es presentarà el clip oficial de promoció del Pacte i acabarà amb una gran foto de família amb totes les entitats i associacions adherides.

Més informació al blog del Pacte http://dretadecidirsabadell.cat/

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.