11 i 12 de gener de 2014: Signa un vot per la independència a Sabadell, de les 10 del matí a les 8 del vespre

Seguint amb la campanya Signa un vot per la independència que l’ANC va iniciar fa uns mesos, els propers 11 i 12 de gener farem a Sabadell, com també es farà a la resta del territori del nostre país, una recollida massiva de signatures.

banderola

Penja una banderola de Signa un vot per la independència al teu balcó! Passa-la a buscar al nostre local.

Per poder signar, cal ser major de 16 anys, cal venir personalment i és imprescindible dur l’original del DNI. Aquelles persones que encara no hagin signat ens podreu trobar els dies 11 i 12 de gener de 2014, de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, en qualsevol dels següents punts de la nostra ciutat:  

 • Mercat Central/Escola Industrial
 • Pl. del Dr. Robert/cara a la Rambla
 • Pl. Marcet
 • Rambla/Imperial
 • Av. de la Concòrdia
 • Pl. de la Creu Alta
 • Corte Inglés/Pi i Maragall
 • Pl. del Treball (Gràcia)
 • Pl. de Cambó (Can Feu)
 • Pl. del Pi (Ca n’Oriac)
 • C. de Sant Isidor (Can Rull)
 • Pl. del Mestre Planes (Eixample)
 • Pl. de la Creu de Barberà
 • Al nostre local, carrer Illa 1-3

A més, per promocionar la recollida massiva, hem fet banderoles per penjar al balcó. Necessitem ajuda per tal d’escampar-les per tot Sabadell. Totes les persones que en puguin penjar una, només cal que vinguin a la nostra seu a recollir-la (de dilluns a divendres, de 6 a 8 del vespre, i els dissabtes, d’11 a 1 del migdia). I a més a més, no tenen cap cost: són gratuïtes!

Podeu trobar tota la informació sobre aquesta campanya aqui.

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.