El 5 d’abril, II Assemblea General Ordinària de l’ANC

logoII

Companys i companyes,

El dissabte, 5 d’abril de 2014, se celebrarà la II Assemblea General Ordinària de l’ANC a Tarragona, en la qual podran participar totes les persones inscrites a l’ANC com a membres de ple dret abans del 31 de març de 2014 i que estiguin a corrent de pagament de la quota corresponent.

Podeu consultar tota la informació aquí. En aquest enllaç trobareu:

És important que comproveu les vostres dades i que feu la preinscripció, perquè així els organitzadors podran tenir una bona previsió del nombre de persones que pensen assistir-hi i ajustar millor tota la logística. L’enllaç estarà actiu fins al 10 de març.

Des de SBDxI tenim previst organitzar autocars per anar-hi, com també la possibilitat de dinar. Us n’informarem més endavant, però recordeu que ara és primordial que feu la preinscripció.

Sabadell per la independència – ANC

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.