30 de març. Posició de l’ANC sobre la manifestació convocada a Brussel·les el dia 30 de març de 2014

A continuació trobareu el posicionament de l’ANC respecte de la manifestació convocada pel dia 30 de març a Brussel·les

El Comitè permanent de l’ANC vol fer arribar a tota la societat catalana la seva posició envers la manifestació convocada pel dia 30 de març de 2014 a Brussel·les davant les innombrables preguntes fetes per associacions i moviments favorables al dret a l’autodeterminació. L’ANC no hi dóna suport pels motius següents. Tot i això l’ANC respecta la posició dels organitzadors de la manifestació i reconeix la llibertat dels seus membres per participar-hi a títol individual, si així ho consideren oportú.


Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.