Èxit de públic a l’acte organitzat per ANJI al Casal Pere Quart

L’acte que va organitzar l’ANJI sobre la independència el divendres 21 de febrer, va ser un èxit d’assistència, i fins i tot hi va haver joves que es van haver de quedar drets a l’auditori del Casal Pere Quart de Sabadell. Divendres es va demostrar que als joves sí que els interessa la política, fugint del tòpic que diu el contrari.

L’acte va començar amb una sorpresa quan el coordinador d’ANJI Sabadell va anunciar que el representant del PP havia refusat assistir a l’acte amb un whatsapp, només dues hores abans de començar i sense donar-ne cap motiu a l’organització, quan feia més de tres mesos que havia confirmat la seva assistència.

Els sis representants van donar una lliçó de democràcia i van demostrar que es pot parlar sobre la independència amb civisme, respectant les opinions de tothom i sense témer res. Es va gaudir d’un debat molt interessant on cadascun dels joves polítics van poder expressar la seva opinió sobre el tema. Un cop acabat el debat, es va obrir el torn de preguntes, i els joves que ocupaven la sala van expressar els seus dubtes als ponents.

L’acte va comptar, a més a més, amb una pantalla situada darrere els ponents on es podien llegir els comentaris que el públic feia en directe a través del Twitter amb l’etiqueta #debatanji. S’hi podien llegir les opinions i veure les fotografies del debat que penjaven els assistents. Això hi va aportar un gran dinamisme.

Els ponents foren: Oriol Ristol, de JNC; Glòria Llobet, de les JERC; Pol Gibert, de JSC; Ramon Guitérrez, de les JEV; David Mejía, de les J’S; i Joaquín Martínez, d’ARRAN. El moderador va ser Oriol Puig, coordinador nacional de l’ANJI.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.