El 22 i 23 de març, Signa un vot per la independència!

Signa un vot, 22 i 23 de març

El 2014 omplirem les urnes! Signa un vot per la independència! Els propers 22 i 23 de març, nova recollida intensiva de signatures per la independència!

Per aquesta nova recollida tenim previst de muntar a Sabadell 24 parades al carrer i una altra al local. Això suposa un mínim de 50 apoderats i 150 informadors. Gairebé el doble de parades i de gent mobilitzada per recollir signatures per la independència que els dies 11 i 12 de gener!

Per fer-ho necessitem la vostra col·laboració. Si decidiu de donar un cop de mà us agrairem que us poseu en contacte amb nosaltres mitjançant un correu adreçat a voluntaris@sbdxi.cat  i que hi  indiqueu el vostre nom,  el telèfon i l’adreça de correu electrònica. Posteriorment ens posarem en contacte amb vosaltres i us n’explicarem els detalls.

Comptem amb tu.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.