4 de març de 2014. S’aprova la moció en suport a la consulta del 9N2014

Ahir, dia 4 de març de 2014, a les 11 de la nit, el Ple municipal, a petició de Sabadell per la Independència, l’assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, va debatre la  moció sobre la consulta per poder decidir el futur polític de Catalunya, en el marc del Saló de Plens de l’Ajuntament de Sabadell. (Podeu veure el text sencer: Moció consulta març 2014)

Els parlameImatgents van començar amb la intervenció de Joan Mena, d’EUiA, que defensà la democràcia i l’exercici de les urnes. S’ha de garantir la consulta. Destacà pluralitat i consens en la moció.

Per la seva banda, Carme García, d’ICV, va remarcar que l’ANC ha facilitat el consens. Va remarcar que si hi ha voluntat política la consulta es farà de forma pactada.

Virginia Dominguez, de l’Entesa per Sabadell, demanà poder opinar i decidir democràticament. I va argumentar que portaven a la Sala de Plens la voluntat expressada al Parlament de Catalunya.

Carles Rossinyol, per CiU, va remarcar que l’única manera de saber què vol la gent és votant.

Ramon Burgués, del PSC, defensà dialogar i pactar pel dret a decidir. “El nostre partit no és independentista, som federalistes –digué–, però defensem la democràcia i la pluralitat política sempre dins dels marcs legals presents i futurs”.

Finalment es va aprovar per àmplia majoria la moció en favor de la consulta, amb el suport de PSC, CiU, Entesa, ICV i EUiA.

Des d’aquí els agraïm, a tots, la seva col·laboració en aquest procés.

Junts ho farem possible!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.