11 i 12 de març. Sessió de formació per a nous informadors i apoderats de Signa un vot per la independència

Signa un vot, 22 i 23 de marçPer tal de cobrir les necessitats d’informadors i apoderats per als dies 22 i 23 de març, quan es farà una nova recollida massiva de signatures dins la campanya Signa un vot per la independència, hem organitzat dues sessions de formació per aquells voluntaris que s’incorporin per primera vegada a fer tasques d’informador i d’apoderat.

Aquestes sessions de formació per als nous apoderats i els nous informadors es faran els dies 11 i 12 d’aquest mes a 2/4 de 8 del vespre al local de Sabadell per la Indepència (carrer Illa 3 – 4).

Aquesta vegada volem muntar 25 taules peticionals, cosa que significa que hem de nomenar 15 nous apoderats i necessitem 150 informadors. Per això, si hi voleu col·laborar, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant un correu a l’a/e voluntaris@sbdxi.cat, i indiqueu-nos el vostre telèfon de contacte, l’adreça electrònica, els dies i torns que podreu cobrir i si voleu ser apoderats. Recordeu que per ser apoderat cal ser membre de ple dret de l’ANC.

Hem previst els següents torns:

 Dia 22 de març – matí de 10.00 h a 15.00 h ; tarda de 15.00 a 20.00 h

 Dia 23 de març – matí de 10.00 a 15.00 h ;  tarda de 15.00 a 20.00 h

Un cop tinguem la llista complerta d’informadors i voluntaris, els responsables de cada taula es posaran en contacte amb els voluntaris per concretar el lloc de la parada, la forma i les hores de recollida de materials i tots els detalls necessaris pel bon funcionament de les dues jornades. En la mesura que sigui possible, intentarem formar els mateixos equips del 11 i 12 de gener en la mesura que sigui possible.

Comptem amb tots vosaltres per tal que aquesta recollida massiva sigui tant exitosa com ho va ser la del 11 i 12 de gener!

Junta Peticional Territorial de Sabadell (SBDxI)

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.