L’Assemblea Nacional Catalana arriba als dos anys de vida

2anysANCEl 10 de març del 2014 fa dos anys que va néixer l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), entitat transversal de la societat civil que treballa per aconseguir la independència de Catalunya per mitjans pacífics i democràtics. L’ANC, organitzadora de les dues mobilitzacions més multitudinàries de la història del país, la manifestació de Barcelona de la Diada del 2012, i la Via catalana cap a la Independència de l’any 2013, encara un 2014 decisiu amb la vista posada a l’assemblea general que l’entitat celebrarà a Tarragona el proper 5 d’abril.

Amb motiu del segon aniversari, l’Assemblea ha fet públic el vídeo #2anysANC – Fem el somni realitat on s’hi rememora alguns dels principals esdeveniments, com la constitució de l’entitat al Palau Sant Jordi, la Marxa cap a la Independència, la manifestació Catalunya nou estat d’Europa de l’any 2012, les Vies Catalanes organitzades arreu del món o la Via Catalana cap a la Independència, entre d’altres.

L’ANC també celebra els seus dos anys amb un concurs a través de Facebook en què demana als seus participants que recordin el seu millor moment relacionat amb l’Assemblea durant aquest temps. Entre tots els participants se sortejarà un lot de productes de l’ANC.

A l’Assemblea ja som 22.000 membres de ple dret i 17.000 col·laboradors i simpatitzants, i té 519 assemblees territorials, 57 sectorials i 23 exteriors.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.