14 de març de 2014. Comunicat de l’ANC en suport a TV3

Imatge L’Assemblea Nacional Catalana va fer públic el següent comunicat en defensa dels mitjans de comunicació públics catalans:

En aquest sentit, l’ANC vol manifestar que:

– Entre les estructures d’Estat a bastir pel país necessitem uns mitjans públics de qualitat, que són imprescindibles per a garantir el progrés i la cohesió social.

– L’externalització del departament comercial de TVC suposaria l’inici del desmantellament dels mitjans públics.

–  No està acreditat que l’externalització de la publicitat de TVC respongui a un criteri de millora del compte d’explotació; cal tenir en compte que no hi ha cap condició al respecte. A més, l’organisme públic haurà d’abonar una quantitat a l’empresa adjudicatària, sense cap condició de millora de la rendibilitat del mercat publicitari.

– Deixar en mans d’una empresa privada la tria de la publicitat pot comportar una ideologització a TVC difícilment controlable i reversible.

Per tot això, l’Assemblea Nacional Catalana mostra el seu suport als mitjans públics del país i demana la retirada immediata d’aquesta possible externalització.

Per un nou país que continuï comptant amb mitjans públics de qualitat, defensem Televisió de Catalunya!

Comitè Permanent de l’ANC, 13-3-2014

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.