Cicle: On volem anar? Reptes de Catalunya en un Estat independent. 1a xerrada el 26 de març

SONY DSCEl pròxim dimecres 26 de març tindrà lloc la primera xerrada del cicle de conferències i de presentació de llibres On volem anar? Reptes de Catalunya en un estat independent.

La 1a xerrada, El procés cap a la independència, estarà presentada per Carles Boix i Àngel Castiñeira –membres del Consell Assessor per a la Transició Nacional– i moderada per Montserrat Chacon –coordinadora de Sabadell per la Independència-ANC–. Tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori Unnim sala 1 (carrer d’en Font, 1) de la nostra ciutat.

Carles Boix

Carles Boix i Serra és professor de Ciències Polítiques de la Universitat de Princeton, als Estats Units. El 1995 va obtenir el doctorat per la Universitat Harvard i fou assessor del Banc Mundial i del Banc Interamericà de desenvolupament. És membre de l’Acadèmia Americana d’Arts i Ciències i va rebre el premi Fundació de Catalunya Oberta 2012. Escriu regularment al diari Ara.

Aquí teniu enllaços al web del ponent i a un recull d’articles publicats a l’Ara.

Àngel Castiñeira

Àngel Castiñeira Fernández és doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i director i professor titular del departament de Ciències Socials d’ESADE. També és director del programa Pensar el lideratge d’Executive Education d’ESADE Business School. Dirigeix el Centre d’Estudis de Temes Contemporanis. És professor de Filosofia Contemporània de la Universitat Ramon Llull i director de la col·lecció ‘Temes Contemporanis’ i de ‘IDEES, Revista de Temes Contemporanis’ (1999 -2004).

Vegeu l’enllaç a la Facultat de Dret de la Universitat Ramon Llull.

Sense títol

El Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) és un òrgan creat per la Generalitat de Catalunya el 12 de febrer de 2012, per tal d’assessorar la Generalitat en el procés de transició nacional de Catalunya i assoliment del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

El Consell, del qual formen part els ponents de la xerrada, està format per persones de reconegut prestigi en diferents disciplines i que estan disposades a aportar la seva expertesa, qualificació i prestigi personal, amb l’objectiu que es puguin identificar i impulsar estructures d’estat i tots els aspectes necessaris per dur a terme la consulta sobre el futur estatus polític de Catalunya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Xerrada i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.