22 i 23 de març: recollida massiva de Signa un vot per la independència

Com ja sabeu, aquest cap de setmana arreu de Catalunya es va fer una recollida massiva de signatures, en el marc de la campanya Signa un vot per la independència que impulsa l’Assemblea Nacional Catalana.

A Sabadell, 50 apoderats i més de 150 informadors van estar a les parades instal·lades a 22 punts de la nostra ciutat, durant tot el cap de setmana, explicant als vianants què és el dret de petició i perquè és tan important exercir-lo.

Aquí teniu algunes imatges i, amb elles, volen donar les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que van dedicar una gran part del seu temps de lleure a treballar pel nostre país i per al nostre futur. I també donem les gràcies a tots els sabadellencs i sabadellenques que es van aturar, ens van escoltar i van signar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull fotogràfic i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.