Cicle Xerrades: “On volem anar? Reptes de Catalunya en un Estat independent”

Us presentem el cicle de xerrades i presentació de llibres que hem organitzat des de Sabadell per la Independència, per aquesta primavera amb el títol On volem anar? Reptes de Catalunya en un Estat independent. Es tracta de debatre no només sobre el procés cap a la independència, sinó també sobre la justícia social, la viabilitat econòmica i el món judicial, temes cabdals del nou Estat.


 Castiñeira1.carles boix Conferència El procés cap a la independència, amb els membres del Consell Assessor per la Transició Nacional Àngel Castiñeira i Carles Boix.  Dimecres, 26 de març,  2/4 de 8 del vespre, a la sala 1 de l’auditori Unnim.


GermàBel2. Presentació del llibre Anatomia d’un desengany, de Germà Bel. Dilluns 31 de març, 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69).


Carod_2014

3. Presentació del llibre 2014, de Josep-Lluis Carod-Rovira. Dimarts 8 d’abril, 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de la Biblioteca Vapor Badia (c. de les Tres Creus, 127).


4. Conflictes socials actuals: com els podríem millorar en una Catalunya independent. Amb l’economista Arcadi Oliveres, el pare Manel i Josep Escartín, síndic de Greuges de Sabadell. Dilluns 28 d’abril, 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori del carrer Lacy (c. de Lacy, 1).

Pare Manel Arcadi Oliveras Josep Escartin


sala-martin65. Viabilitat econòmica i social de la Catalunya independent. Amb l’economista Xavier Sala i Martín. Dimecres 14 de maig, 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori de l’Espai Cultura Unnim  (c. d’en Font, 25).


ElssetpecatscapitalsdelajusticiaSanti Vidal6. Presentació del llibre Els set pecats capitals de la justícia, del jutge Santiago Vidal. Dimecres 28 de maig, 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes del Casal Pere Quart. (Rambla, 69).


Són grans ocasions per parlar de molts temes relatius al nostre futur Estat català amb experts de primer ordre. Per això us animem a fer-ne difusió entre els vostres amics i coneguts.

Us hi esperem!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferència, Presentació de llibre, Xerrada i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.