La nostra parada aquest Sant Jordi

Aquí teniu algunes imatges de la parada informativa que vam instal·lar aquest Sant Jordi a la pl. del Mercat. Des d’aquí, donem les gràcies a totes les persones que s’hi van acostar i ens van encoratjar a continuar treballant per aconseguir la independència del nostre país, i també als voluntaris i voluntàries que van dedicar bona part del dia a ser a la parada.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Signa un vot per la independència, també el dia de Sant Jordi!

Molta gent es va acostar a la nostra parada per poder donar-nos el seu vot per la independència.  Aquí en teniu algunes imatges:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’acció sorpresa

Tant al matí del dia de Sant Jordi com a la tarda, els nostres voluntaris van dur a terme una acció sorpresa: van aparèixer entre el públic, amb màscares vermelles i uns cartells amb diversos arguments a favor de la independència. L’acció va atreure l’atenció de moltes persones que s’aturaven per llegir els textos.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull fotogràfic i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.