La nostra parada aquest Sant Jordi

Aquí teniu algunes imatges de la parada informativa que vam instal·lar aquest Sant Jordi a la pl. del Mercat. Des d’aquí, donem les gràcies a totes les persones que s’hi van acostar i ens van encoratjar a continuar treballant per aconseguir la independència del nostre país, i també als voluntaris i voluntàries que van dedicar bona part del dia a ser a la parada.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Signa un vot per la independència, també el dia de Sant Jordi!

Molta gent es va acostar a la nostra parada per poder donar-nos el seu vot per la independència.  Aquí en teniu algunes imatges:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’acció sorpresa

Tant al matí del dia de Sant Jordi com a la tarda, els nostres voluntaris van dur a terme una acció sorpresa: van aparèixer entre el públic, amb màscares vermelles i uns cartells amb diversos arguments a favor de la independència. L’acció va atreure l’atenció de moltes persones que s’aturaven per llegir els textos.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Recull fotogràfic i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.