Presentació del llibre “Al galop per la història de Catalunya”, de David Pagès i Cassú

al_galop_per_la_historia_de_catalunyaUs convidem a la presentació del llibre Al galop per la història de Catalunya, que farem el dimecres 21 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria La Llar del Llibre (c. de Sant Antoni, 20 /c. de les Valls, 29).

L’acte comptarà amb la participació de David Pagès i Cassú i Isaac d’Aiguaviva i serà presentat per David Vila i Ros, escriptor i dinamitzador lingüístic.

Aquesta presentació l’han organitzada conjuntament la CAL Sabadell, la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, Òmnium Cultural de Sabadell i Sabadell per la Independència-ANC.

El llibre. Amb l’ajut de la Carla i en Roc i dels seus cavalls, l’Írius i la Karis, que prenen vida gràcies als dibuixos de l’artista Isaac d’Aiguaviva, l’escriptor David Pagès convida els lectors a conèixer alguns dels episodis més importants de la història de Catalunya.
David Pagès i Cassú és dinamitzador cultural, professor i escriptor. Ha escrit articles, entrevistes, opuscles i llibres. Col·labora en diferents mitjans de comunicació. El fil conductor de la seva tasca és la voluntat de donar a conèixer Catalunya, els seus prohoms i els seus millors atributs.
Pere Romagós i Planas (Isaac d’Aiguaviva) és artista, professor i director de l’Escola Riu d’Art de Riudellots de la Selva. La seva activitat creadora, incessant i reconeguda, es concreta en cartells, dibuixos, escultures, exposicions individuals i col·lectives, monuments, vitralls… També és cantant del Cor Maragall.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Presentació de llibre i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.