14 de maig, xerrada amb Xavier Sala-i-Martín: Viabilitat econòmica i social de la Catalunya independent.

sala-martin6 TianRibaContinuem amb el cicle de xerrades On volem anar? Reptes de Catalunya en un Estat independent.

Us convidem a assistir, el dimecres 14 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori de l’Espai Cultura Unnim  (c. d’en Font, 25) a  la xerrada sobre Viabilitat econòmica i social de la Catalunya independent a càrrec de Xavier Sala-i-Martín, catedràtic J. M. Grossman d’Economia de la Columbia University (New York) i assessor econòmic principal del Center for Global Competitiveness and Performance del Fòrum Econòmic Mundial de Davos (Suïssa).

Moderarà l’acte el periodista Tian Riba. 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Xerrada i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.