18 de maig. Vermut-tertúlia amb Miquel Sellarès

Amb l’excusa de la presentació de les memòries de Miquel Sellarès, Construint un Estat nou, aprofitarem per dialogar amb l’autor sobre la feina feta i la que queda per fer en la construcció del nou Estat català independent. Parlarem dels errors i els encerts de la transició; de la lluita constant i tossuda per la democràcia, per la llibertat, per tirar el país endavant; dels darrers 35 anys, però també del present i del futur. Com volem que sigui aquest futur Estat? Com podem ajudar a assolir-lo i a construir-lo? Què ens preocupa?

Ens trobem diumenge, 18 de maig, a les 12 del migdia, al bar del Centre Cívic de Gràcia (plaça del Treball, 1).Imatge

 

 
Aquesta entrada s'ha publicat en Xerrada i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.