Dijous 22 de maig. Tres-cents anys del “Deplorable cas dels catalans”. Amb Miquel Calçada, Quim Torra i Manuel Manonelles

22_05_2014 El cas dels catalans_Cartell_definitiuEl dijous 22 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Pere Quart (Rambla, 69, de Sabadell), es presentarà el Deplorable cas dels catalans.

L’acte, emmarcat dins de la celebració del Tricentenari, l’organitzen la Unió Excursionista de Sabadell (UES), Òmnium Cultural de Sabadell, el Born Centre Cultural, l’Ajuntament de Sabadell i l’ambaixada Dalmases.

Comptarà amb la presència dels sabadellencs Miquel Calçada –comissari del Tricentenari– i Manuel Manonelles –professor associat de Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull-Blanquerna– i del blanenc Quim Torra –director del Born Centre Cultural.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.