20 de maig. Comunicat del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana respecte a les eleccions europees

elteuvotcartela.jpgUs adjuntem el comunicat que el Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana ha fet públic en relació amb les eleccions al Parlament Europeu del proper diumenge 25 de maig.

Una gran participació a Catalunya de ben segur que reforçarà la posició a favor de la consulta del 9 de novembre.

És per aquest motiu que us recordem que diumenge no us oblideu d’anar a votar i que intenteu que al vostre voltant les persones que tenen dret a vot no es quedin a casa i que en facin ús. Ara que ens deixen, fem sentir la nostra veu ben clara i votem els partits que inequívocament donen suport a la consulta (CiU, ERC i ICV-EUiA).

Aquí hi ha penjat un vídeo que ho explica. Feu-lo circular. Que funcioni ràdio rum-rum!

Aquest 25 de maig el teu vot és l’estrella.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.