14 de juny: concentració en defensa de l’escola catalana. Suma-t’hi!

AAFF CARTELL SOM ESCOLA PUBLICS3Davant les reiterades agressions contra el model vigent d’escola catalana, Somescola –coordinadora d’entitats cíviques i educatives– fa una crida per participar en una gran mobilització, amb el lema Per un país de tots, decidim escola catalana, el proper 14 de juny, a les 6 de la tarda, al centre de Barcelona, per mostrar el suport social a la immersió lingüística i al dret a decidir el model educatiu del nostre país.

Aquest dissabte, els membres de l’ANC serem a la cercavila en defensa de la nostra escola. Tots, units darrera d’aquest lema, reafirmarem el nostre compromís amb l’escola catalana de qualitat i per a tothom. Deixarem ben clar que som una nació, que com a tal prenem les nostres decisions i que com a tal organitzem i seguirem organitzant l’escola com nosaltres, majoritàriament, la volem. Res ni ningú, al marge del poble de Catalunya, ens farà modificar el model educatiu. 

Sabem que la millor garantia per a preservar el nostre model educatiu és tenint un estat que el defensi. Per això treballem, i treballarem fins aconseguir-lo. I, mentrestant, res ni ningú ens dividirà. Dissabte deixarem clar que ni ens dividiran ni farem cap pas enrere. 

Punt de trobada: Gran Via amb carrer Girona

Hora: entre les 5 i les 6 de la tarda

La mobilització adoptarà la forma d’una gran cercavila i per això Somescola crida les entitats i colles de cultura popular que s’hi sumin, i anima a tots els participants a fer i dur capgrossos, símbol de la nostra tossuderia en la defensa de la nostra escola.

Podeu trobar tota la informació sobre la cercavila, material de difusió i vídeos de suport al nou web de Somescola. En el mateix web podeu comprar en línia el lot que s’ha fet per cobrir les despeses, format per una samarreta, les instruccions per fer un capgròs, un adhesiu i un joc d’en Màrius Serra (preu: 10 €).

A Sabadell, podeu comprar el lot a Òmnium Sabadell (c. de la Salut, 151, baixos, de dilluns a dijous, a la tarda de 4 a 8). Igualment Òmnium Sabadell organitza tallers gratuïts per a fer capgrossos  al seu mateix local. Podeu trobar tota la informació aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Manifestació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.