diumenge 8 de juny. Catalans want to vote. Human towers for democracy.

castellers 1Sabadell per la independència -ANC,  saluda el projecte d’Òmnium Cultural amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya de portar castellers de tot Catalunya a set capitals d’Europa com a mostra de la voluntat del nostre poble de ser escoltat a les urnes, en l’expressió pacífica, lliure i democràtica del seu vot, el dia 9 de novembre d’enguany.

París, Brussel·les, Londres, Lisboa, Ginebra, Berlín i Barcelona són les set capitals triades. castellers 3Diumenge totes les colles a les dotze del matí hora catalana faran sonar les gralles i les construccions s’aniran teixint fins a formar els castells. Alhora en nombroses poblacions dels Països Catalans, també s’aixecaran castells.

Si hi voleu donar suport els Castellers de Sabadell seran a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC, General, Manifestació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.