Dimecres 9 de juliol: crònica de la reunió de voluntaris. Estem preparats pel 9N!

En primer lloc, volem agrair l’assistència a tots els voluntaris i voluntàries que vau omplir la sala del Casal Pere Quart de Sabadell.

Pels que no vàreu poder assistir, us en fem cinc cèntims.

El 2014 hem doblat el nombre de socis i sòcies a la ciutat de Sabadell: ara en som prop de 1.000!

Ens queden 4 mesos d’intensa activitat i el procés ens necessita a tothom. Volem seguir comptant amb els suport de tots i totes ara més que mai.

Volem votar i volem ser independents. Per això ens cal sortir al carrer a convèncer els indecisos. Ara cal ser coratjosos i no defallir: ara és l’hora. Sabem quines son les zones on cal actuar i serà en aquestes on serem més presents. Ens referim a les zones de Creu de Barberà, Eixample, Sol i Padrís, Torreguitart, Concòrdia, Can Borgonyó,…

Per això ens hem organitzat en:

UAs. Unitats d’acció al carrer. Grups reduïts de 2-3 persones que sortiran cada dia al carrer per a repartir informació, aclarir dubtes, donar respostes, etc.

Ateneus. Grups que sortiran al carrer a cridar l’atenció amb un objectiu semblant al de les UAs però d’una manera més, diguem-ne, cridanera.

Actes de petit format. Tertúlies i xerrades en llocs tancats on es mirarà d’aclarir totes aquelles qüestions relacionades amb el procés i amb el què passarà en una Catalunya independent en diferents aspectes.

També cal dir que estem fent una borsa conjunta de voluntaris: vam aprofitar dimecres per demanar-los més dades com ara el barri en el que viuen i codi postal, com també la disponibilitat, preferències, etc. Aquelles persones que no vau venir, podeu contactar amb  voluntaris@sbdxi.cat

Caldrà estar atents a les crides puntuals que fem. Necessitarem molta gent per sortir a penjar cartells, repartir informació, vendre marxandatge, etc. Us demanem la màxima col·laboració. Si volem assolir el nostre objectiu, i el tenim a les nostres mans, només depèn de nosaltres: ara és l’hora!

Us deixem unes fotografies de l’acte.

Sabem que estem preparats per fer història. Junts ho farem possible!

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.