Ara és l’hora. Units per un país nou. Guia de l’11 de setembre

Inscripcions, samarretes, horaris, trams… tota la informació sobre la gran mobilització de la Diada

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han presentat la campanya Ara és l’hora amb la mirada al 9n2014 (vegeu-ne el vídeo de presentació aquí).

La mobilització més destacada serà la gran V de l’Onze de Setembre, amb l’objectiu d’omplir la Gran Via i la Diagonal de manifestants per la independència. El dia 11 de setembre al matí hi haurà concentracions davant els ajuntaments dels 947 municipis del Principat i s’hi signarà el compromís de les entitats amb la consulta del 9n2014.

Les activitats del matí del dia 11s2014 que farem a Sabadell les preparem conjuntament amb altres entitats i partits polítics de la ciutat. Ja us en farem saber els detalls. Per ara us avancem que farem un gran mosaic, començarem a les 10 del matí i acabarem a les 12 del migdia. Per poder fer-ho, necessitem 1.300 voluntaris. Per participar-hi apunta’t en aquest enllaç.

Les activitats de la tarda i del vespre de l’11s2014 són aquestes:

·         A les 17.14 h, farem la gran V
·         A les 19.00 h, hi haurà un concert multitudinari a Barcelona.
·         A les 20.14 h, es farà una piulada en massa a la xarxa que expliqui al món que el 9 de novembre els catalans decidirem el nostre futur.

La V del dia 11s2014. El tram de SBDxI és el 24. Tot el Vallès Occidental estarà situat entre els trams 21 a 25, a la Diagonal, aproximadament entre Pau Claris i el passeig de Sant Joan. Tots vosaltres, especialment els que vingueu en autocar, us heu d’inscriure al tram 24. Inscripcions Tothom que hi vulgui participar s’hi ha d’inscriure prèviament, mitjançant el web d’Ara és l’hora, tant si hi aneu per mitjans propis com si ho feu amb els nostres autocars. Us hi podreu inscriure en grups màxims de 5 persones. Si sou més de 5 haureu d’anar fent la  inscripció de 5 en 5. El web és http://www.araeslhora.cat.

Per a les persones sense correu electrònic s’han preparat formularis en paper i s’està habilitant un servei d’inscripció telefònica. Si coneixeu persones amb aquesta necessitat, els podeu adreçar al nostre local.

Desplaçament en autocar

Des de SBDxI hem noliejat 20 autocars. Podeu fer la reserva i el pagament a través del formulari que trobareu a: SBDxI (sbdxi.assemblea.cat). Recordeu que haureu de fer la inscripció a la V pel vostre compte.

Inscripció a la V individual o en grups

          Desplaçament en autocar
Mitjançant el formulari del web de la campanya.
Ompliu les dades.
Apunteu-vos al tram 24.
Després de fer la inscripció, rebreu un missatge al vostre correu electrònic amb les instruccions per confirmar la vostra inscripció. Si veieu que no us arriba, mireu la vostra carpeta de “correu brossa” per si ha anat a parar allà.
Clica 
Mitjançant:Ompliu el formulari. Aboneu l’autocar. Preu: 10 €. Anada: després de l’acte matinal de Sabadell. Tornada: un cop acabada la concentració. Recordeu que igualment cal fer la inscripció a la V.Clica  

 

Samarretes

És un element clau de la V de la Diada.
A diferència de l’any passat, la samarreta pot ser de dos colors, el groc i el vermell, per tal de formar una gran senyera amb centenars de milers de manifestants.
Valen 15 euros i es podran comprar al nostre local a partir del dilluns 28 de juliol (c. de l’Illa, 1-3, els feiners, de 18 a 20 h, i els dissabtes, d’11 a 13 h).
El cost servirà íntegrament per sufragar les despeses de la campanya cívica per la consulta.

Us convidem a veure els vídeos de la campanya ‘Ara és l’hora’, amb vista al 9n2014. És una crida a la mobilització en favor de la consulta i, també, a favor del SíSí: “Perquè ja no som la història que ens expliquen, som la història que escrivim. I ara ja no sols volem votar. Ara volem guanyar”.

 

 

 

 

 

El teniu aquí

  El teniu aquí
  El teniu aquí


Ara és l’hora!

Aquesta entrada s'ha publicat en Ara és l'hora, General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.