Ha començat la campanya Ara és l’Hora perquè guanyi el SÍSÍ i durarà fins al dia de la consulta.

Farem la campanya més gran de la història política d’Europa perquè guanyi el SÍ-SÍ a la consulta del 9 de novembre.

La campanya unitària Ara és l’hora vol arribar a totes les cases del país amb un porta a porta per la independència. La campanya vol escoltar la gent i demanar que expressin com voldrien que fos el nou país, tant si es defensa la independència o no.

Fan falta 100.000 voluntaris per arribar a les 2.500.000 de cases que hi ha Catalunya. Ara ja en som 30.000 i cada vegada en som més.logotip

La campanya, es preveu d’iniciar el dia 4 d’octubre.

En què consisteix la campanya Ara és l’hora? Ho sabré fer?

100.000

 

 

 

 

 

Vegeu el vídeo

 

1.- Us hi heu d’inscriure al web d’Ara és l’hora Ara és l'hora inscripcions

Cliqueu aquí

Se us demana només la dedicació d’una tarda abans del 9N per anar a fer una enquesta de 3 minuts a les cases, que se’ns indicaran, amb una altra persona voluntària. Si hi voleu anar acompanyats amb una persona coneguda ho podeu demanar al coordinador territorial.

També us hi podeu inscriure directament a Sabadell per la Independència – ANC enviant un missatge a   voluntaris@sbdxi.cat
Si ho feu així, poseu a l’assumpte del correu: Porta a porta

2.- Què s’ha de fer?

Demanar, educadament, als veïns de respondre una enquesta de tres minuts sobre com volen que sigui el país nou. “Amb tres minuts i un somriure, hauràs contribuït a fer possible la victòria del sí”.

3.- Quina mena de preguntes té l’enquesta?

Són preguntes per saber com la gent s’imagina o com voldria que fos el nou país. “No es tracta de convèncer ningú, sinó d’escoltar tothom. Amb tres minuts hi haurà prou temps per fer les preguntes i anotar les respostes de cadascú”.

4.- Vull fer-ho però em fa cosa…

Farem grups d’unes 30 persones que treballaran de manera coordinada. Abans farem una reunió amb tots els voluntaris de la campanya per saber com cal adreçar-nos als veïns, precisar els detalls organitzatius i resoldre els dubtes que es tinguin.

gra de sorraCom ho veieu companys? Una tarda, o les que vulgueu… podem canviar la passejadeta per la Rambla i anar a conèixer els nostres veïns amb un bon motiu. El millor!

No parem. No ens arronsem.
Quan cal hi som!

 

Sabadell per la Independència – ANC
Sabadell 17 de setembre del 2014

Aquesta entrada s'ha publicat en Ara és l'hora i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.