Mosaic de la Diada en favor de la consulta del 9N

El matí de l’11 de setembre, vam organitzar conjuntament amb Òmnium Cultural de Sabadell, la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, l’Associació Sabadell Memorial, CiU-Sabadell, ICV-Sabadell, Entesa per Sabadell, ERC-Sabadell, Bruixes del Nord, Forques de Can Deu i Geganters de Gràcia, una gran festa per reivindicar el dret a decidir: per fer saber a la ciutat de Sabadell i al seu consistori que el proper 9 de novembre volem votar.

Des de la places del Mercat, de l’Imperial i de l’Alcalde Marcet van sortir tres cercaviles acompanyades per la Bruixes del Nord, els Geganters de Gràcia, les Forques de Can Deu, bastoners i timbalers, que van anar fent camí fins a la plaça de Sant Roc on, a mesura que els participants anaven arribant, se’ls anaven donant cartolines vermelles o grogues segons s’esqueia. Tot seguit se’ls va conduir i indicar el lloc on situar-se i, al cap d’uns moments, es va aconseguir el mosaic humà gegant que us mostrem.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aprofitem l’avinentesa per donar les gràcies als 1.500 participants i voluntaris, entitats i partits polítics que ho van fer possible. Sense la col·laboració de tots no ho hauríem pogut aconseguir.

L’acte va continuar amb uns breus parlaments a càrrec de Montse Chacon, coordinadora de Sabadell per la Independència, per acabar amb el lliurament dels compromisos de bona part de les entitats de Sabadell i partits polítics que el van signar.

Tot seguit, van sortir els 17 autocars cap a la V a Barcelona.

 

 

Reportatges relacionats

Reportatge fotogràfic Lluís Brunet

Article Ràdio Sabadell

Article i reportatges iSabadell

 Article El Vapor Diari

Aquesta entrada s'ha publicat en 11S, Acte, Recull fotogràfic, Vídeos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.