11 de setembre de 2014. La V

Vídeo. La V a vsita d'ocell

 

 

 

Deleiteu-vos amb el vídeo de l’ANC

La nit abans no podia dormir, estava excitat, nerviós. Era com quan, de petits, escoltàvem arrupits entre les flassades algun indici dels Reis de l’orient. Sabia molt bé que l’escàndol de l’expresident havia colpit fortament la societat catalana i, a més a més, amb l’èxit o no de presència humana  a la V ens hi jugàvem el futur immediat del procés sobiranista.

L’endemà al matí tot eren corredisses a veure si els fills o la companya sabien on havia deixat la samarreta vermella, tens les ampolles d’aigua i els entrepans? Els ganyips, no te’ls deixis. Al final, en girar la cantonada abans de l’estació dels FGC a la una en punt ho vaig veure clar. La V segur que seria plena. Una munió de persones vestides de groc o de vermell esperaven els seus amics o  parents per baixar a Barcelona. Les andanes eren plenes de gent i els trens començaven el recorregut a Sabadell Rambla cap a Barcelona plens del tot.

En sortir de l’estació de Provença només hi havia color vermell o color groc. Ni els despistats lluïen cap altre cromatisme, s’havien fos el blau, el verd, el rosa, i fins i tot l’ataronjat. Cap allà a quarts de quatre els voluntaris amb les seves pancartes ens feren formar en fileres de quatre i estàvem tan apretats, un pam em separaven de les fileres del davant i del darrere, que gairebé caic sobre una embarassada que s’havia assegut a terra per reposar una miqueta. La veritat és que només els més visionaris  podien creure’s que d’aquella munió de persones pogués veure’s des del cel amb tanta nitidesa una senyera tan ben definida que omplia les artèries principals de la ciutat que caigué l’11 de setembre de 1714 en mans de les tropes borbòniques. Una organització germànica i un temperament festiu, absolutament mediterrani, com si el grup d’esplai del milió vuit-centes mil persones hagués sortit al carrer per celebrar una festa. Tothom rient, cantant i ballant, bon rotllo. Llàstima que els assistents als diversos trams no tenien cap pantalla gegant ni tan sols altaveus que els permetessin seguir l’acte central que se celebrava al vèrtex, a la plaça de les Glòries. I absolutament cap incident.

I en tornar a casa, quina diversitat d’informacions. D’una banda els mitjans catalans i els internacionals. De l’altra, els de Madrid. Ara podem assegurar que els Reis, enguany, s’han portat molt i molt bé i ens han dut un regalet que, malgrat la cara d’escepticisme del Sr. Rajoy i companyia, podem dir que continuarà esperonant els nostres polítics i els indicarà el nord i el camí que hem de seguir.

Senyores Forcadell i Casals, gràcies per la seva tenacitat.

Fins a la independència sempre. No defallirem!

Vídeo. El 9 de novembre votarem i guanyarem

Vegeu què vam fer!

 

 

 

 

Vídeo Timelapse. Formació de la V en 20 segons

O també la V en un temps record

 

 

 

I aquí teniu un recull de fotografies

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en 11S, Recull fotogràfic, Vídeos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.