El Pacte local pel dret a decidir s’ha adherit al Pacte nacional pel dret a decidir

Aquest dijous, 2 d’octubre, al Casal Pere Quart de Sabadell, ha tingut lloc una trobada de les entitats adherides al Pacte local pel dret a decidir a Sabadell, a la qual han assistit representants d’unes quaranta entitats.

Durant l’acte, s’ha acordat adherir-se al Pacte nacional pel dret a decidir i s’ha constituït una Mesa permanent que ha de permetre coordinar de manera ràpida possibles accions conjuntes davant qualsevol esdeveniment vinculat amb el procés.

A l’acte, ha assistit Joan Rigol, president del Pacte nacional pel dret a decidir, el qual, en el seu parlament, ha fet un breu repàs de les circumstàncies que han dut a la situació actual i ha explicat el paper del Pacte nacional com una eina per fer partícips del procés de l’exercici del dret a decidir i de la celebració de la consulta sobre el futur polític de Catalunya la societat civil, les institucions més representatives del món local i les forces polítiques que hi siguin favorables.

L’acte s’ha tancat amb l’aprovació d’un manifest (vegeu-ne el text aquí).

Aquí teniu algunes imatges de la trobada:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El Pacte local pel dret a decidir a Sabadell

El Pacte local pel dret a decidir a Sabadell és una iniciativa impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana a Sabadell i es basa en la Moció a favor del dret a decidir aprovada al Ple de l’Ajuntament de Sabadell el 6 de novembre de 2012. Formalment, el pacte es va presentar, en un acte multitudinari a l’auditori de l’Espai Cultura, el 12 de desembre de 2013. Actualment compta amb 130 entitats adherides i més de 600 persones, que ho són a títol individual.

La voluntat del Pacte és visualitzar el suport de la ciutadania al dret a decidir, com a dret democràtic i fonamental, i com a instrument d’expressió de la voluntat del poble.

Pacte local pel dret a decidir a Sabadell
3 d’octubre de 2014

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Recull fotogràfic i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.