800 voluntaris d'”Ara és l’hora” es desplegaran per Sabadell per saber com vol la gent que sigui el nou país.

 

gigaenquesta_sabadell (1)Aquest dissabte, dia 11 d’octubre, arrenca la campanya unitària “Ara és l’hora” promoguda per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.

La campanya vol arribar a totes les cases de Sabadell amb una gigaenquesta per escoltar tothom i demanar que expressin com voldrien que fos el nou país.

Pista d'atletisme cobertaA les 10 del matí, a la Pista coberta d’atletisme de Catalunya (camí de Can Quadres, 190, vegeu la localització) hi  esperem tots els voluntaris perquè recullin les enquestes per anar de casa en casa per tot Sabadell.

 

 

Descobreis els seus motiusLa campanya que ja ha arrencat en d’altres localitats té un to positiu i amable i pretén fer reflexionar i escoltar les opinions de tothom sobre temes rellevants de l’actualitat política.

La resposta de l’enquesta és anònima, es pot respondre en uns dos o tres minuts i inclou diverses preguntes que afecten de ple tota la societat. Un cop les enquestes s’hagin dut a terme es processaran i el resultat es farà saber al Parlament de Catalunya.

Encara sou a temps de venir com a voluntaris. Només us hi heu d’inscriure en aquest enllaç.

Us deixem dos vídeos informatius a continuació:

Ding dong“La gigaenquesta”, aquí.

 

 

voluntaris mobilitzats“Comencem a escoltar el país!”, aquí.

 

 

Com serà el nou país…?

Com tots plegats vulguem!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Ara és l'hora, Formació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.