Diumenge 19 d’octubre, MOTORADA PER LA INDEPENDÈNCIA

El proper diumenge 19 d’octubre es convoca la Motorada per la Independència.

Ea farà una concentració multitudinària de motos al Circuit de BarcelonaCatalunya, a Montmeló i seguidament manifestació a BarcelonMotorada entitatsa a favor de la llibertat de Catalunya organitzada per la comissió Motorada per la Independència i coordinada per l’Assemblea Nacional Catalana i entitats adherides

Es vol donar un cop d’efecte mediàtic omplint el Circuit de Barcelona-Catalunya de motos i estelades en un clam unitari, pacific i festiu, per anar seguidament a manifestar-se a Barcelona.

S’hi pot adherir tothom qui vulgui amb el seu ciclomotor o escúter.

L’horari de concentració al Circuit és a partir de les 8 fins a 2/4 d’11 del matí 

S’hi farà un acte institucional amb la participació dels representants institucionals pertinents. Els parlaments es duran a terme d’11 a 11.20 amb la presencia de Jordi Tarrés, Ivan Tibau, Carme Forcadell i representants de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

El recorregut s’iniciarà a 1/4 i cinc de 12 amb una única columna que emprendrà el camí cap a Barcelona.

El recorregut de la Motorada entrarà a la capital serà per l’avinguda Meridiana, on hi haurà un punt de recollida dels participants amb vehicles de poca cilindrada que vulguin adherir-se  ( i que estaran concentrats al Fòrum). A continuació, es circularà pel carrer d’Aragó, s’agafarà el carrer Tarragona, s’arribarà a la plaça d’Espanya on es pujarà fins al Palau Nacional i s’omplirà tota la zona fins al passeig Maria Cristina i rodalia. Un cop allí, els participants es dispersaran progressivament per acabar l’acte.

La concentració té un caràcter no competitiu, festiu i responsable.

Comptem amb tu i amb la teva moto per omplir d’estelades el Circuit de Barcelona-Catalunya i anar a manifestar-nos a Barcelona!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Manifestació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.