Memorial Lluís Companys a Sabadell: com va ser l’itinerari històric dramatitzat

memorialEl dimarts, 14 d’octubre, va tenir lloc el primer acte del Memorial Lluís Companys a Sabadell: un itinerari que unia quatre punts de la nostra ciutat vinculats a la vida personal i política de Lluís Companys. A cada punt es van llegir fragments de cartes i discursos del president assassinat. Podeu trobar els textos complets aquí.

Vam comptar amb la col·laboració dels actors Agustí González (Teatre del Sol), Mikel Serra (Teatre Taxa) i Carles Tricuera (Teatre La Bàscula), i amb David Vila i Ros, escriptor de Sabadell, que va fer de narrador.

Donem les gràcies a totes les persones que ens van acompanyar i a totes les entitats que hi van col·laborar.

Aquí en teniu algunes imatges.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Recull fotogràfic i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.