Presentació del llibre “La independència explicada al meu fill” de Víctor Alexandre

IndExplFill10cmUs convidem a assistir a la presentació del llibre La independència explicada al meu fill, de l’escriptor Víctor Alexandre, que tindrà lloc el dimecres 29 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria La Llar del Llibre (c. de Sant Antoni, 20. Sabadell. Vegeu mapa). Comptarem amb la participació de l’autor i la presentació anirà a càrrec de Montserrat Mateu, presidenta d’Òmnium Sabadell, i de Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

En paraules de l’autor, “aquest llibre és una conversa sobre la independència de Catalunya entre un pare i un fill en què el primer, amb llenguatge planer, dóna resposta a les qüestions que li planteja el segon. Val a dir que aquestes preguntes no se les fan només els infants i adolescents, tambe se les fan moltíssims adults”.

Aquest acte ha estat organitzat per la Llibreria La Llar del Llibre i Editorial Meteora, amb la col·laboració de la CAL Sabadell, la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, Sabadell per la Independència – ANC i Òmnium Sabadell.

Podeu descarregar-vos el targetó de l’acte aquí.

Víctor Alexandre va néixer a Barcelona, és escriptor i periodista i treballa en diversos camps literaris. En assaig ha publicat Jo no sóc espanyol (1999), Despullant Espanya (2001), Despullats, amb Joel Joan (2003), Senyor President (2003), L’autoestima dels catalans, amb altres autors (2003), El cas Carod. 50 dies de linxament polític d’una nació (2004), La paraula contra el mur (2006), TV3 a traïció. Televisió de Catalunya o d’Espanya? (2006) i Nosaltres, els catalans (2008).

En teatre ha estrenat Èric i l’Exèrcit del Fènix (Teatre Borràs, Barcelona), Trifulkes de la Katalana Tribu (TNC), Onze, Nou, CATorze. 1714, amb Roger Cònsul i Pere Planella (Born de Barcelona i Grec 2014) i Taula rodona, o la joia de ser catalans, amb Pere Calders (Casal de Cultura, Valldoreix). En conte i novel·la ha publicat El somriure de Burt Lancaster (2005), Set dones i un home sol (2009), Una història immoral (2010) i Cor de brau (2011).

Ha rebut els premis Recull (1996), Lluís Companys (2005), Francesc Ferrer i Gironès (2006), Mercè Rodoreda (2008) i Joan Coromines (2014).

Col·labora en diferents mitjans de comunicació: elSingular.cat, Nació Digital, Racó Català, Cugat.cat, Diari de Sant Cugat i la revista Lletres.

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.