19 d’octubre, crònica de la Motorada per la Independència

IMG_20141018_184535El diumenge dia 19 d’octubre es va celebrar la Motorada per la Independència organitzada per la comissió Motorada per la Independència, coordinada amb l’Assemblea Nacional de Catalunya i entitats adherides.

A continuació us hem adjuntat la seva nota de premsa

Prop de 6.000 motos omplen el Circuit de Barcelona-Catalunya per demanar la independència de Catalunya

  • La Motorada per la Independència obté el rècord de participació en una manifestació política en moto arribant a la xifra de prop de 8.000 motos en direcció Barcelona.
  • Per primera vegada, un sector econòmic, esportiu i social com el de la moto pren partit en favor de la llibertat de Catalunya.

Aquest diumenge 19 d’octubre al matí, el Circuit de Barcelona – Catalunya ha aplegat al seu traçat prop de 6.000 motos en favor de la Independència de Catalunya.

Aquest acte, emmarcat a la campanya ‘Ara és l’Hora’, ha estat el preludi d’una jornada històrica per Catalunya, ja que per primera vegada ha suposat la mobilització d’un sector econòmic, esportiu i social com és el de la moto en favor de la Independència.

Així mateix, s’ha batut el rècord de manifestació política en motocicleta i s’ha fet en un escenari de primer ordre a nivell internacional: el Circuit de Barcelona-Catalunya, seu habitual dels GP de Fòrmula 1 i Moto GP.

La columna ha aplegat les motos que per horari no han pogut accedir al traçat i s’han sumat a les 5.800 motos de dins del circuit. Al sortir, diferents grups de motoristes s’han afegit a la columna principal des de diversos punts del recorregut aplegant prop de 8.000 motos a favor de la independència.

La jornada s’ha desenvolupat sense incidents, en un ambient participatiu i festiu, amb motocicletes procedents de tota la geografia catalana. La Motorada ha conclòs quan els manifestants s’han unit a la capital catalana a l’acte convocat per l’ANC i Òmnium a Plaça Catalunya.

El 7 vegades campió del món de Trial, Jordi Tarrés, hi ha participat a com a símbol de la trajectòria esportiva de Catalunya en el món del motor.

Si voleu veure el video i les fotos del web de Motorada per la Independència podeu clicar aquí

I a més us afegim aquestes fotos d’assistents i altres fonts.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.