Calendari i informació consulta 9-N

El calendari d’aquí al 9-NVoluntari

Dilluns 27 d’octubre, a les 12.00, es tanca el termini per a inscriure’s com a voluntaris. No us perdeu aquesta oportunitat de viure el procés des de dins i de ser partícips directes d’aquest esdeveniment tan necessari per enfortir el procés. Per fer-vos voluntaris cliqueu aquí

Dimecres 29 d’octubre, ja es podrà consultar el lloc de participació al web participa2014.cat, 012 i als ajuntaments.

Dijous 30 d’octubre, es començarà a comunicar l’assignació de tasques als voluntaris i voluntàries.

Dijous 30  d’octubre, començarà un període de deliberació pública i participativa que s’allargarà fins el 8 de novembre. L’objectiu és per a fomentar el debat en la població. La Generalitat posarà a disposició de totes les associacions, entitats i partits que ho vulguin una xarxa de 241 equipaments civils a tot el territori (casals cívics, hotels d’entitats, casals de gent gran i oficines de benestar social) i 64 equipaments culturals (biblioteques, arxius comarcals i museus que tinguin sales d’actes o de reunions). També es demanarà a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisulas (CCMA), a més dels governs locals, que col·laborin en la deliberació pública per a fomentar la informació i la participació.

Dijous 30 d’octubre, començarà una nova campanya informativa als mitjans per a explicar amb la màxima pedagogia possible la manera de participar en el 9N.

Diumenge 9 de novembre, tothom a VOTAR !! Per descarregar-vos la butlleta cliqueu aquí

Butlleta

Us deixem uns enllaços que us proporcionaran més informació

participaGuia per votar a la consulta del 9N (Vilaweb)

http://www.participa2014.cat  (web de la consulta)

Guia per participar des de l’exterior

Vídeo de la campanya institucional del 9N

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.