5 de novembre, reunió extraordinària de socis i simpatitzants.

Vinga companys,

La data del 9N ja s’acosta i no podem deixar el resultat de la consulta a l’atzar. El nombre de vots per la independència ha de ser tant alt que no puguin dir ni piu. Ja sabem que us hem demanat molts esforços, però cal assegurar que tot el que hem fet fins ara no caigui en un pou sense fons.

Sou tots convocats a una reunió extraordinària de socis i simpatitzants per a organitzar la campanya per al SISI, dimecres 5 de novembre, a les 8 del vespre, al casal Pere Quart, Rambla, 69. És molt important que hi vingueu, ja que s’ha d’acabar d’organitzar, entre tots, les accions pel 9N a Sabadell.

Algunes de les accions que s’han proposat fins ara:

  • Embolicar la ciutat de groc.cosidor
  • Fer una enganxada de cartells.
  • Posar punts d’informació el dia 9.
  • Servei de taxi als llocs de votació per a qui ho necessiti el dia 9.

No us falleu a vosaltres mateixos:

Sigueu realistes, demaneu l’impossible.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Ara és l'hora, Campanya SÍSÍ, Reunió de socis i simpatitzants i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.