7 novembre. Acte final de la campanya Ara és l’hora

mcEl divendres dia 7 de novembre es farà un gran acte final de la campanya unitària Ara és l’hora en favor de la consulta participativa del proper 9N i en defensa del Sí-Sí.

L’esdeveniment se celebrarà a les 8 del vespre a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona.

L’acte reunirà membres de la societat civil en un acte polític on també es convidarà a parlar als partits polítics favorables a la consulta. L’esdeveniment combinarà la crida a la participació en la consulta del 9N amb la defensa del vot pel Sí Sí per la independència.

Aquest darrer acte busca la visualització de la diversitat de la societat catalana exposant temàtiques clau per al país nou com ara la relació amb Europa, l’economia, l’educació o la regeneració democràtica en favor del Sí-Sí.

Durant la roda dUrnese premsa de presentació de l’acte, Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, va assegurar que “la nostra tenacitat ha tingut èxit i aquest èxit estarà representat el 9N amb urnes i paperetes”. En aquesta línia, Casals va exposar que “les urnes del 9N reafirmaran la nostra dignitat com a poble”. La presidenta d’Òmnium també va recordar que el 9N “és clau” per a poder guanyar “el partit definitiu”, en referència a unes eleccions plebiscitàries.

Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, va exclamar que “passi el que passi” d’avui i fins al dia de la consulta, “el 9N a les 9 del matí tothom a fer cua als col·legis electorals”. Forcadell va recordar que “fem una consulta contra la voluntat de l’Estat espanyol” i que, malgrat això, cal fer un gran acte de denúncia de “l’Estat opressor” que “posa en qüestió la nostra llibertat d’expressió”.

El cost de l’acte i de les accions prèvies al 9N ascendeix als 750.000 euros, que es finançaran íntegrament amb donacions. Si hi vols fer una aportació pots fer-ho clicant aquí

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Ara és l'hora, Campanya SÍSÍ i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.