Acció Cultural del País Valencià necessita la nostra ajuda

CapturaL’entitat ha de fer front a una multa de 45.000 euros imposada pel govern valencià

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha activat el Verkami “Cultura en Acció! per a recollir els diners necessaris per a fer front a una multa del Govern valencià i evitar així l’embargament dels seus comptes.

En un moment que l’entitat començava a estabilitzar-se després de la successió de multes per TV3 i dràstica retallada d’ajudes, el Govern valencià ha instat el Govern espanyol per a que li imposi una nova multa de 45.000 € per les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià que ACPV haurà de pagar abans de Nadal.

En un curs que pot significar un canvi de cicle social i polític al País Valencià, els Governs espanyol i valencià intenten ofegar així Acció Cultural.

Ens afegim a la crida d’Òmnium Cultural, que forma junt amb ACPV i l’Obra Cultural Balear la Federació Llull, per ajudar Acció Cultural i garantir així que l’entitat pugui continuar treballant per la llengua i la cultura catalanes, a més de contribuir a la mobilització social dels valencians.

Més informació al web de Cultura en Acció!

Agraïm la vostra participació!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.