Reunió extraordinària 22 novembre, i ara què?

Convoquem els nostres associats i simpatitzants a la reunió extraordinària de dissabte, dia 22 de novembre, des les 10 del matí fins als volts de la una del migdia, a cal Balsach (ctra. de Prats, 16-34).

Després de l’èxit de convocatòria i dels resultats del 9N, l’ANC hem d’encarar una nova etapa. Per això, s’ha obert un període de reflexió per tal fer arribar la nostra opinió al Secretariat Nacional entorn a les eleccions anticipades que, en la reunió plenària del 27.10.2014, va aprovar de reclamar en un termini de tres mesos.

El Secretariat Nacional recollirà les opinions dels associats sobre els punts que us detallem a continuació i que seran alhora els punts de discussió de l’ordre del dia de la reunió de dissabte:

1.- Què hem après de la campanya Ara és l’hora i dels resultats del 9N?

2.- Cal que mantinguem la proposta de candidatura unitària, tal com indica el nostre full de ruta, com a única opció a la qual l’Assemblea pugui donar suport? (vegeu l’apartat B-1, pàgina 10 del Full de ruta aprovat en l’Assemblea General Ordinària celebrada el 5 d’abril d’enguany a Tarragona)

3.- Si aquesta candidatura unitària no fos possible, hauria de donar suport l’ANC a les candidatures que portin en el seu programa el compromís de declarar la independència, d’acord amb la proposta del Consell assessor per a la transició nacional? (vegeu la síntesi dels punts dels programes electorals aquí)

4.- Quin grau d’implicació ha de tenir l’ANC en el procés electoral?

5.- Quin ha de ser el treball prioritari de Sabadell per la Independència a partir d’ara?

Us hi esperem.
Tots hi tenim alguna cosa per dir.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ara és l'hora, Reunió de socis i simpatitzants i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.