Comunicat: la petició Signa un vot per la Independència admesa a tràmit

Signa-un-vot-per-la-independència-3.jpgComunicat Comissió Signa un Vot per la Independència

Ens plau comunicar-vos que en la sessió ordinària de la Comissió de Peticions del Parlament de Catalunya celebrada el 18 de novembre, en el punt relatiu a la petició de la campanya “Signa un Vot per la Independència”, es va aprovar per unanimitat de tots els grups parlamentaris representats: “admetre la petició a tràmit i encomanar a la Mesa del Parlament que s’encarregui, per la seva rellevància i el volum de les signatures, enviar-la als grups parlamentaris d’acord amb el reglament del Parlament perquè si ho creuen convenient puguin promoure una iniciativa parlamentaria”.

Des de la comissió de l’ANC responsable de dur a terme aquesta campanya creiem que la unanimitat en aquest acord, que inclou representants de totes les forces polítiques, des de la CUP al PP,  demostra que el procediment establert per els juristes de la nostra sectorial, així com el desenvolupament de la campanya, han estat impecables des d’un punt de vista jurídic.

Ens consta que s’han fet verificacions aleatòries d’algunes de les caixes de signatures entregades al Parlament i especialment s’han analitzat aquelles que contenen butlletes que els responsables de l’oficina del Signa havien identificat com defectuoses de forma. Els responsables de la Comissió de Peticions que han fet aquest anàlisi ens han fet saber que la rigorositat del procediment és exemplar. Tots els que heu participat en aquesta campanya en podeu estar orgullosos, el mèrit és vostre!

Ara entrem en el terreny polític. L’ús que es faci d’aquestes signatures dependrà dels grups parlamentaris. Des de l’ANC continuarem fent veure el valor de les signatures a tothom, a casa nostra i a les institucions internacionals, tal i com tots els signants de les peticions ens han encomanat.

Seguim endavant!

Comissió Signa un Vot per la Independència

Assemblea Nacional Catalana

Signa 3

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Comunicat: la petició Signa un vot per la Independència admesa a tràmit

  1. Retroenllaç: Signa un Vot per la Independència. Informe final. | ANC – Sabadell per la Independència

Els comentaris estan tancats.