Dimecres, 10 de desembre, vernissatge d’una litografia de Jordi Roca a favor de SBDxI.

SONY DSC   El pintor ripollès Jordi Roca ha donat a SBDxI aquesta litografia de la qual ha fet 100 còpies numerades que es vendran el dimecres dia 10 de desembre a  les 7 de la tarda a la galeria d’art Intel·lecte (carrer del Pedregar, 10). Hi assistirà la Carme Forcadell. Les còpies es vendran al preu de 25€ cada una i la recaptació anirà íntegrament a favor de SBDxI.

jordi rocaJordi Roca (Ripoll, 1933) és un artista complet; ell mateix es defineix com a dibuixant, pintor, gravador, escultor, muralista, dissenyador gràfic, cartellista i escriptor.

Ha portat a terme més de vuitanta exposicions, setze pintures murals i innombrables participacions en mostres col·lectives. Les seves col·laboracions socials i artístiques també són molt nombroses, i en podem destacar els treballs amb l’Acadèmia de Belles Arts, les Agrupacions Professionals Narcís Giralt, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Associació de Veïns de la Creu Alta, la revista Quadern de les Arts i de les Lletres, la Fundació Amics de les Arts i de les Lletres, les Joventuts Musicals de Sabadell i de Catalunya, Mans Unides, la Unió Excursionista de Sabadell o amb el mateix Ajuntament de Sabadell.

Ha rebut premis i distincions com el Premi Tenacitat, el Premi Quadern, Arts Plàstiques, la Insígnia de plata de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell o la insígnia d’or de Joventuts Musicals de Sabadell.

Recordeu-vos-en, apunteu-vos-ho a l’agenda i dimecres dia 10 no hi falteu!!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Dimecres, 10 de desembre, vernissatge d’una litografia de Jordi Roca a favor de SBDxI.

  1. Retroenllaç: Per Sant Jordi: Litografia de Jordi Roca + ampolla de cava 1714 de regal | ANC – Sabadell per la Independència

Els comentaris estan tancats.