Dijous, 11 de desembre: Assemblea de Sbdxi

Aquest dijous ens vam reunir en assemblea a Cal Balsach per tal de tractar els punts següents:

Es van resumir les activitats que s’han dut a terme durant l’any 2014, es van presentar els resultats econòmics i es van esbossar les línies de treball per als propers mesos.

Durant l’assemblea també es va comunicar que la que ha estat fins ara la coordinadora de Sabadell, la Montserrat Chacon, deixa el càrrec perquè formarà part d’una candidatura en les properes eleccions municipals. Arran d’aquest canvi, es va posar a aprovació de l’assemblea la proposta del Secretariat Local: ocupar els càrrecs per cooptació.

nova juntaAixí doncs, la nova junta, aprovada per unanimitat, estarà formada per Francesc Xavier Baró com a coordinador (fins ara, secretari), Imma Payà com a secretària (abans, responsable del voluntariat) i Teresa Agustí com a tresorera. Aquestes persones ocuparan els càrrecs fins que finalitzi el mandat actual (maig-juny de 2015), moment en el qual es convocaran noves eleccions.

Desitgem a tots tres molta sort en la nova etapa que ara comencen i aprofitem també per a desitjar a tothom unes molt bones festes de Nadal i una bona entrada en l’any 2015, ple de felicitat i d’independència!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.