L’ANC us desitja bones festes i una gran entrada d’any

Bones festes

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) desitja que tingueu unes molt bones festes i una gran entrada d’any. Després d’un 2014 carregat d’il•lusions i avenços cap a la llibertat, amb l’11S i el 9N com a moments culminants, encarem un 2015 que ha de ser determinant. Tenim la independència a tocar, i només depèn de nosaltres. Però caldrà que avancem i treballem com mai per aconseguir-la.

Ara és l’hora de dirigir-nos a tots aquells que encara no estan convençuts per explicar-los que la independència no és el final de res; és el principi de tot. La nostra oportunitat de fer un país més just, net, lliure i pròsper. El 2015, junts ho farem possible!

Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicat ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.