Signa un Vot per la Independència. Informe final.

CapturaEl dissabte 13 de desembre es va presentar l’informe final de la campanya de recollida de peticions Signa un vot per la Independència a Alcover.

Us recordem que es van recollir un total de 747.574 peticions, de les que se’n van entregar 719.896 a la Comissió de Peticions del Parlament el 18 de novembre d’enguany. Aquestes peticions van ser admeses a tràmit per unanimitat. L’ús que se’n faci ara depèn dels grups parlamentaris.

Per més informació us remetem al comunicat que anteriorment us vam fer arribar pel que fa a l’entrega i l’admissió a tràmit aqui.

Si voleu conèixer l’informe amb les dades finals desglossant les diferents variables, així com les despeses de tresoreria, el seguiment de les peticions i el futur del Signa, podeu accedir-hi només fent un clic en aquest enllaç.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.