17 de gener. A la passada…, puja al carro de la independència.

Passada de Sant Antoni

Aquest any…

Puja al carro de la independència!

Dissabte, 17 de gener, SBDxI participem a la passada de Sant Antoni Abat que organitza la Joventut de Sant Antoni Abat “Colla Nova” i la Germandat de Sant Antoni Abat “Colla Vella” en col·laboració amb l’Ajuntament.

Tots sou cridats a anar a la passada a donar suport al carro de la independència durant el recorregut. Hi podran pujar les primeres 30 persones que s’hi inscriguin en un dels quatre trams del trajecte.

Per inscriure-us-hi podeu anar a partir d’avui, dimecres, 14 de gener, al nostre local (carrer Illa 1-3, de les 6 fins a les 8 de la tarda). Els infants més grans de 8 anys també hi seran benvinguts si cadascun va acompanyat d’un adult.

Això sí, heu de portar l’estelada i pujar amb ganes de llençar tots els 300 quilos de caramels que hi posa SBDxI.

La passada començarà a 2/4 de 5 de la tarda i passarà per l’eix central de la ciutat: avinguda de Francesc Macià, carrer de Francesc Layret, carretera de Prats, plaça de la Creu Alta, avinguda Onze de Setembre, via Massagué, passeig Manresa, passeig de la Plaça Major, Rambla, Gran Via, Rambla i Passeig de la Plaça Major.

Bona passada i visca Catalunya independent!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.