Divendres, 16 de gener, concentració per la convivència i la cohesió social.

Je suis CharlieAquest divendres, 16 de gener, a les 5 de la tarda, es farà a la plaça del Dr. Robert, una concentració a favor de la convivència i la cohesió social.

Aquest acte el convoquem diverses entitats ciutadanes i partits polítics de la nostra ciutat, a partir de la proposta feta per la FAIV (Federació d’Associacions d’Immigrants del Vallès), per trobar la manera de manifestar el nostre rebuig davant el brutal atemptat que va tenir lloc a París la setmana passada i per evitar qualsevol mena de reacció que posi en perill la convivència a la nostra ciutat. En el decurs de la concentració de divendres es llegirà un manifest, que sintetitza el que es va debatre i comentar en la reunió preparatòria que vam fer totes les entitats convocants, trobada que esperem que sigui el primer pas per a futures col·laboracions i treball en comú per a millorar la convivència i la cohesió social a Sabadell.

Aquesta entrada s'ha publicat en Concentració i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.