Dijous 22 de gener, vídeo-tertúlia al nostre local

El dijous 22 farem una vídeo-tertúlia a 2/4 de 8 al nostre local (c. Illa, 1-3)

Emetrem l’entrevista al Sr. Alfons Duran Pich, empresari i catedràtic, feta el 7 d’octubre per La Sexta, finalment censurada i no emesa.

Alfons duran

Segons explica el mateix Sr. Duran Pich, ” Es van posar en contacte amb mi els de LA SEXTA Televisión. Em van proposar de fer-me una entrevista que, juntament amb d’altres, els permetés donar una imatge sobre el contenciós català, i també sobre com quedaria Espanya sense Catalunya. Això últim em va semblar interessant i vaig acceptar. Vaig posar com a condició que no “cuinessin” l’entrevista i que me’n donessin una còpia, que jo la penjaria a la meva web, al que van accedir.

Han estat molt correctes en el tracte, però ara m’han comunicat que no es realitzarà el programa previst, doncs “se’ls ha espatllat el material”.

Posteriorment farem una tertúlia entre tots per comentar els diferents aspectes que s’hi tracten.

Us deixem l’enllaç al seu web, i concretament al vídeo que veurem i comentarem. Si no podeu venir, aquí el teniu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Vídeos, Xerrada i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.