Dissabte, 31 de gener. Sessió d’iniciació a la resolució de conflictes

Lluís Pujolar, treballador social i membre de la nostra assemblea territorial, ens oferirà una sessió en nocions de resolució de conflictes. Aquesta sessió es farà el dissabte 31 de gener, de les 10 del matí a la 1 del migdia al nostre local (carrer Illa, 1-3) i està obert a tothom.

A la sessió es parlarà de com resoldre situacions potencialment conflictives i que afecten tant identitats com sentiments,  i com disposar d’eines per reconduir possibles situacions tenses.

Ho recomanem a tothom que hi estigui interessat i molt especialment als membres i conflictovoluntaris / voluntàries que participeu en els actes de carrer, UAs, i també als que organitzeu xerrades, tertúlies i altres activitats que poden generar cert enfrontament.

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.