Signeu a favor del jutge Santiago Vidal!

Santiago VidalCom ja sabeu, el Consejo General del Poder Judicial manté obert un expedient disciplinari al jutge Santiago Vidal. Des de l’ANC considerem que l’obertura d’aquest expedient forma part d’una represàlia per la seva contribució publica, al marge de la seva activitat professional i en l’exercici del dret a la llibertat d’expressió, en el moviment sobiranista de Catalunya.

Des de l’ANC manifestem el nostre suport i solidaritat amb el jutge Santiago Vidal i us demanem la vostra adhesió al manifest de suport, en pro d’una societat democràtica on cap persona no pot veure’s perseguida i sancionada per les seves idees.

Podeu signar entrant al blog dels companys de l’ANC del Vallès Occidental clicant aquí, Només cal posar el vostre nom i adreça electrònica en el formulari, o bé podeu enviar un correu a suportaljutgevidal@gmail.com

Som-hi!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.