L’exposició “#ArtVeuiVot Artistes per decidir” arriba a Sabadell

17_02_2015_artveuivot_web

L’exposició #ArtVeuiVot. Artistes per decidir és una iniciativa que sorgeix de la voluntat d’un seguit d’entitats de la societat civil catalana, que conformen El Clauer i entre les quals hi ha l’Assemblea Nacional Catalana, per donar la paraula als creadors del nostre país i que, a través de les seves obres, poguessin expressar les seves inquietuds i les de la societat catalana en relació amb el moment polític i social actual.

Després de passar per Reus, Lleida i Girona, l’exposició arriba a la nostra ciutat. L’acte inaugural tindrà lloc el dimarts 17 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell (passeig de Manresa, 22) i comptarà amb l’assistència del Sr. Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell, i del Sr. Xavier Vinyals i Capdepon, president de les Plataformes Pro Seleccions Esportives Catalanes, que també representarà les entitats que conformen El Clauer.

L’exposició s’estarà a l’Acadèmia fins al 7 de març, i posteriorment anirà a Tortosa.

L’entrada tant a la inauguració com a l’exposició és gratuïta.

Per a més informació podeu accedir al seu web i veure el video de presentació

Captura video artveuivot

No us perdeu aquesta oportunitat! Us la recomanem!

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Exposició i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.