L’Assemblea, per un país “nou i més just”.

L’ANC se suma a la ILP Habitatge: contra els desnonaments i la pobresa energètica

“No entenem l’avenç nacional sense l’avenç social. Són dues cares de la mateixa moneda”. Així ha explicat la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, el suport de l’entitat a la ILP Habitatge: contra els desnonaments i la pobresa energètica, per tal de col·laborar amb la recollida de signatures i aconseguir superar les 50.000 necessàries per a que s’accepti a tràmit.

L’acte de signatura ha comptat amb representants de les entitats impulsores de la ILP, Carlos Macías, de la PAH, Maria Campuzano, de l’Aliança contra la Pobresa Energètica, i Vanesa Valiño, de l’Observatori DESC, que han explicat la situació d’emergència amb la que es troben milers de famílies a Catalunya. La ILP pretén que “el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a aquesta emergència social”.

Forcadell ha anunciat el ple suport de l’ANC a la iniciativa, un pas necessari en el camí per construir una “república catalana lliure i socialment justa”. La presidenta de l’ANC, que ha explicat que “l’Estat espanyol no resol els problemes dels catalans”, ha demanat “valentia” als partits i al govern, així com un “pas endavant per demostrar que el país que farem serà més just”.

Podeu trobar tota la informació sobre aquesta iniciativa al seu web.

ILP16022015(2)

A la fotografia, d’esquerra a dreta: Vanesa Valiño, Maria Campuzano, Carme Forcadell i Carlos Macías.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’Assemblea, per un país “nou i més just”.

  1. Retroenllaç: Hem recollit prop de 600 signatures a favor de la ILP Habitatge contra desnonaments i pobresa energètica | ANC – Sabadell per la Independència

Els comentaris estan tancats.