Resum dels principals acords presos a la sessió ordinària del Secretariat Nacional el passat 14 de febrer

logo assembleaA continuació trobareu un resum dels principals acords presos a la sessió ordinària del Secretariat Nacional de l’ANC, celebrada el 14 de febrer de 2015, a la seu nacional de l’ANC.

La sessió comença amb un minut de silenci en record del company Lluís Ballús, membre del Secretariat Nacional (SN) i de la territorial de Berga, traspassat el passat dimecres 11 de febrer.

El secretari recorda que, per tal de poder incorporar al debat del SN propostes arribades des de les territorials, els textos que s’hi vulguin incorporar han d’arribar amb 5 dies d’antelació a la celebració del SN.

Acords presos al llarg de la sessió:

  1. Després d’escoltar els resultats de la memòria qualitativa de la campanya Ara és l’hora per part del seu coordinador Oriol Soler, el SN acorda deixar la valoració definitiva de la campanya per al proper SN, quan es tingui ja acabada l’auditoria econòmica i documental (memòria quantitativa i més aprofundida) que està a punt de ser tancada.
  2. S’aprova la incorporació d’Ignasi Faura com membre del SN, segons ordre d’elecció a les últimes eleccions, en substitució de Jordi Martínez, que ha presentat la dimissió.
  3. S’aprova la resolució presentada per la Comissió d’incidència política en relació amb la posició activa que ha de prendre l’ANC davant de les properes eleccions municipals: es publicitaran i s’enviaran a les assemblees territorials els documents de presa de posició aprovats.
  4. S’aprova el reglament de l’Assemblea general ordinària (AGO), que se celebrarà el proper 12 d’abril a Lleida; també les persones que integraran la comissió redactora de la ponència marc i del full de ruta.
  5. S’aprova la celebració d’un acte nacional el proper 27 de febrer amb la intenció de donar el tret de sortida públic a l’activitat i posicionament de l’ANC en els propers mesos.
  6. S’aprova l’adhesió de l’ANC de suport a l’ILP habitatge: contra els desnonaments i la pobresa energètica.
  7. S’aprova el pressupost presentat per la comissió de comunicació per a la renovació de la web de l’ANC.
  8. S’aprova la creació de la sectorial Jueus per la Independència.
  9. S’aprova el document d’orientacions per a la bona gestió del desenvolupament dels secretariats nacionals que serà incorporat com a document annex al Reglament de Règim Interior.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.